Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Μετά τον εκτροχιασμό του τρένου, η ταλαιπωρία στη βροχή – Έγιναν “παπιά” οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας [pics]

Φθιώτιδα: Μετά τον εκτροχιασμό του τρένου, η ταλαιπωρία στη βροχή – Έγιναν “παπιά” οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας [pics]

O εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας, που εκτελούσε δρομολόγιο από Λιανοκλάδι προς Αθήνα, σημειώθηκε σήμερα στις 06:52 το πρωί. Αγανακτισμένοι οι επιβάτες…

Με τρένο ξεκίνησαν και με λεωφορείο συνεχίζουν εκατοντάδες επιβάτες, που θα χρειαστεί να ταξιδέψουν μεταξύ Παλαιοφάρσαλου και Λιανοκλαδίου. Αιτία, ο εκτροχιασμός της αμαξοστοιχίας 1511 που σημειώθηκε λίγο πριν το σταθμό Λιανοκλαδίου, ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο που περνά από την παλιά σιδηροδρομική γραμμή Μπράλου – Αμφίκλειας – Κ. Τιθορέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες για περισσότερη από μισή ώρα συγγενείς ανθρώπων που ταξίδευαν εκείνη την ώρα, με αγωνία έψαχναν να βρουν απαντήσεις για το αν οι άνθρωποί τους είναι καλά, αλλά και πως θα φτάσουν στον προορισμό τους. Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός και το μόνο που έμεινε εκτός από τις υλικές ζημιές ήταν η ταλαιπωρία.

Τόσο σε χρόνο όσο και με τις μετεπιβιβάσεις που πραγματοποιούνται μέσα στη βροχή. Από την άλλη έμεινε και ο προβληματισμός όπως τον μετέφερε ηλικιωμένος κύριος λίγο πριν ανέβει στο λεωφορείο για Παλαιοφάρσαλο. «Δεν μπορούν να κάνουν μια αλλαγή σωστά, θέλουν να τους εμπιστευτούμε ότι θα μας πηγαίνουν με 200 χιλιόμετρα στη Θεσσαλονίκη;».

Ταλαιπωρία στη βροχή για τους επιβάτες του τρένου

Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τον εκτροχιασμό

«Σήμερα, στις 06:52, η αμαξοστοιχία 1511 από Λιανοκλάδι προς Αθήνα εκτροχιάστηκε. Δεν υπάρχουν θύματα, μόνο υλικές ζημιές. Τα δρομολόγια του άξονα, μεταξύ Λειανοκλαδίου και Παλαιοφαρσάλου, εκτελούνται με μετεπιβίβαση σε λεωφορεία. Αναμένονται καθυστερήσεις».

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις