Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Μπουρίνια και χαλάζι σάρωσαν την περιοχή – Έπεσαν δέντρα από τους δυνατούς ανέμους

Φθιώτιδα: Μπουρίνια και χαλάζι σάρωσαν την περιοχή – Έπεσαν δέντρα από τους δυνατούς ανέμους

Ο καιρός συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί και λίγο μετά τις 8 το βράδυ του Σαββάτου σε Φθιώτιδα και Εύβοια άρχισε να φυσάει δυνατά και να σκοτεινιάζουν τα πάντα, ενώ μετά από λίγο άρχισε να βρέχει δυνατά και να πέφτει και χαλάζι.

Το μπουρίνι ξεκίνησε από Αλμυρό και ήρθε προς την ανατολική Φθιώτιδα, σαρώνοντας όλα τα παράλια του Μαλιακού και στη συνέχεια κατευθύνθηκε με ακόμη μεγαλύτερη ένταση προς τη βόρεια Εύβοια (Ιστιαία, Ωρεοί, Αιδηψό) σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Το απρόβλεπτο μπουρίνι “χτύπησε” και τη νότια Φθιώτιδα, ενώ αιφνιδίασε και πολλούς ψαράδες που ήταν μέσα στον Μαλιακό και Β. Ευβοϊκό.

Ακόμα δεν έχουν αναφερθεί ζημιές, αλλά είναι βέβαιο ότι το χαλάζι έχει χτυπήσει αγροτικές καλλιέργειες και φυσικά υπήρξαν ζημιές σε παραλιακά καταστήματα, αφού όλα έγιναν πολύ γρήγορα και το μπουρίνι αιφνιδίασε θαμώνες και επαγγελματίες.

Στον κόμβο της εθνικής οδού προς Γλύφα και Πελασγία ο δυνατός αέρας έριξε ένα μεγάλο δέντρο μέσα στο δρόμο. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβέστες από το Κλιμάκιο της Στυλίδας για να το κόψουν και να απελευθερώσουν το δρόμο.

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις