Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Παρέσυρε και σκότωσε σε τροχαίο ένα 6χρονο παιδί που έκανε ποδήλατο στην Αταλάντη

Φθιώτιδα: Παρέσυρε και σκότωσε σε τροχαίο ένα 6χρονο παιδί που έκανε ποδήλατο στην Αταλάντη

Τραγωδία στη Φθιώτιδα και την Αταλάντη, με ένα 6χρονο παιδί να αφήνει την τελευταία του πνοή, μετά από τροχαίο δυστύχημα. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το μοιραίο…

Δάκρυα στην Αταλάντη και τη Φθιώτιδα μετά το τροχαίο δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή σε ένα 6χρονο παιδί. Ένα αγόρι που έκανε ποδήλατο και κάτω από συνθήκες που για την ώρα δεν έχουν αποσαφηνιστεί, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο άτυχος μικρός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του. Ο οδηγός του μοιραίου ΙΧ, έχει συλληφθεί από τους αστυνομικούς.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου (28/5) λίγο πριν τις 21:30 στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στο ύψος των ΣΕΑ Αταλάντης, στην επαρχιακή Οδό Σκάλας-Αταλάντης-Τραγάνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες 6χρονος Ρομά που έκανε ποδήλατο παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης αρχικά και στην συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας αλλά δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών από το Ιατρικό προσωπικό άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το ilamia.gr, ο 34χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος έρευνα το ΑΤ Λοκρών            

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις