Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Το τελευταίο αντίο στον 14χρονο Μάριο – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στη Λαμία

Φθιώτιδα: Το τελευταίο αντίο στον 14χρονο Μάριο – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στη Λαμία

Οικογένεια, συμμαθητές και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον 14χρονο Μάριο που έχασε τη ζωή του ενώ έκανε ποδήλατο στον Καραβόμυλο στη Φθιώτιδα.

Όλη η Φθιώτιδα θρηνεί τον άδικο χαμό του 14χρονου Μάριου με την τελευταία πράξη του δράματος να γράφεται στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Λαμία όπου πλήθος κόσμου μαζεύτηκε για να συμπαρασταθεί στον πόνο της οικογένειας, των συγγενών και των φίλων του άτυχου αγοριού.

Σε κατάσταση σοκ και οι συμμαθητές του Μάριου, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν τόσο ξαφνικά και άδικα τον αγαπημένο τους φίλο.

Το χρονικό της τραγωδίας που συντάραξε τη Φθιώτιδα

Το τραγικό συμβάν συνέβη λίγο πριν τις 10:00 το βράδυ της Πέμπτης, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος Αλβανός έπεσε πάνω σε παρέα παιδιών με ποδήλατα, τραυματίζοντας σοβαρότατα ένα 14χρονο παιδί, το οποίο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας. Η παρέα των παιδιών, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν γύρω στα πέντε ποδήλατα, τα οποία είχαν φώτα μπρος και πίσω, και κινούνταν στο δρόμο Αχινού – Καραβόμυλου μέσα στο χωριό.

Ο 44χρονος οδηγός φέρεται να είδε τα παιδιά την τελευταία στιγμή, είχε όμως μεγάλη ταχύτητα. Έκανε ελιγμό για να αποφύγει το πρώτο ποδήλατο, όμως έχασε τον έλεγχο και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δεύτερο ποδήλατο, ενώ χτύπησε και το τρίτο. Το παιδί παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες αρχικά του πατέρα του και στη συνέχεια των γιατρών στο νοσοκομείο της Λαμίας, κατέληξε.

Πηγή: fonografos

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις