Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Τον βρήκαν νεκρό δίπλα από το τρακτέρ του

Φθιώτιδα: Τον βρήκαν νεκρό δίπλα από το τρακτέρ του
ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Ο 69χρονος πήγε για γεωργικές εργασίες στην περιοχή της Κόμνηνας, στη Φθιώτιδα και βρέθηκε νεκρός, δίπλα από το τρακτέρ του το βράδυ της Κυριακής.

Ο άτυχος άνδρας είχε στην περιοχή από την Αθήνα, με σκοπό να περιποιηθεί τα κτήματα του και από νωρίς δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα της συζύγου του, που ανησύχησε και ειδοποίησε τις αρχές.

Τελικά, σύμφωνα με το LamiaReport, ο 69χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του λίγα μέτρα από τον γεωργικό μηχάνημα που είχε φύγει στον λόφο.

Πυροσβέστες από τον Άγιο Κωνσταντίνο και η 7η ΕΜΑΚ ανέλαβαν την επιχείρηση ανάσυρσής του από το δύσβατο σημείο που βρέθηκε και να παραδοθεί στο ΕΚΑΒ.

Από την αστυνομία εξετάζονται όλα τα πιθανά αίτια που μπορεί να προκάλεσαν το δυστύχημα, καθώς το τρακτέρ δε βρέθηκε τουμπαρισμένο ώστε να τον καταπλάκωσε.

Για αυτό δεν αποκλείεται να χτύπησε και από τα γεωργικά εξαρτήματα που κουβαλούσε, τα οποία και να προξένησαν τον θανατηφόρο τραυματισμό του.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν αποκλείεται να υπήρξε κάποιος παθολογικός παράγοντας που να τον έκανε να χάσει τον έλεγχο του οχήματος.

Από το ΑΤ Καμένων Βούρλων παραγγέλθηκε να γίνει νεκροψία – νεκροτομή…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις