Σε γαστρονομικό “παράδεισο” έχει μετατραπεί το περίπτερο 13 της ΔΕΘ, καθώς πολλές περιοχές την Ελλάδας καλούν τους επισκέπτες της 30ης Philoxenia να γνωρίσουν τα προϊόντα τους και να δοκιμάσουν τις τοπικές γεύσεις.
Η περιφέρεια Πελοποννήσου παρουσιάζει το “καλάθι της Πελοποννήσου”, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων, αυγά, κρεατικά, αλλά και κρασιά, που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την τοπική γαστρονομία.
Από την πλευρά τους, τα νησιά των Κυκλάδων, όπως η Μήλος, ανταγωνίζονται με τοπικά γλυκίσματα και φρούτα, ενώ η Σίφνος προσφέρει στους επισκέπτες τη διάσημη κάπαρή της.
Στο ίδιο πνεύμα και ο δήμος Πρεβέζης, καλεί τους επισκέπτες να γευτούν τα τοπικά λαχανικά και δείχνει σε όλους πώς μπορούν να γίνουν εύκολα πεντανόστιμοι μεζέδες.
Πηγή: thestival.gr