Site icon NewsIT

Γιάννενα: Σεξουαλική παρενόχληση από 17χρονο με ποδήλατο – Συνελήφθησαν και οι γονείς του

20.11.2022 | 20:47
Γιάννενα: Σεξουαλική παρενόχληση από 17χρονο με ποδήλατο – Συνελήφθησαν και οι γονείς του

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ EDITORS. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια των εικονιζόμενων. Η δημοσίευση των χαρακτηριστικών τους γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη του συνδρομητή. Στον ανακριτή οι δύο συλληφθέντες 53 και 42 ετών οι οποίοι κακοποιούσαν σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, μόλις 12 ετών, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022. Δύο άνδρες, 42 και 53 ετών, συνελήφθησαν με εντάλματα, χθες, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενοι για βιασμό 12χρονης κατ΄εξακολούθηση και άλλα αδικήματα. Παράλληλα, η δικογραφία σε βάρος του 42χρονου αφορά το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ' εξακολούθηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη εργαζόταν στο κατάστημα που διατηρεί ο 53χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά και την βιντεοσκοπούσε. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

Στα Γιάννενα ένας 17χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά μία νεαρή κοπέλα σε δρόμο της πόλης. Αποτέλεσμα, είναι τόσο ο ίδιος ο ανήλικος, όσο και οι γονείς του να συλληφθούν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 17χρονος πλησίασε με ποδήλατο την νεαρή που περπατούσε αμέριμνη σε δρόμο στα Γιάννενα, και την παρενόχλησε σεξουαλικά. Αμέσως μετά την πράξη του, ο ανήλικος δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί.

Αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο, σημειώνουν τα ipeirotika.gr, τον εντόπισαν μετά από λίγο και του πέρασαν χειροπέδες. Επιπλέον, συνελήφθησαν οι γονείς του 17χρονου για παραμέληση ανηλίκου.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version