Site icon NewsIT
11:21 | 04.02.15

Γιάννενα: Το Νησί έγινε ”Βενετία” – Απειλούνται σπίτια και περιουσίες από τα νερά της λίμνης (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από epirusgate

ΦΩΤΟ από epirusgate

Newsit Newsroom

Η θεομηνία που πλήτει τα Γιάννενα αλλά και ολόκληρη την Ήπειρο, αφήνει έντονα τα σημάδια της και στο Νησί της Λίμνης Παμβώτιδας,

καθώς οι τεράστιες ποσότητες υδάτων στην περιοχή, κατέληξαν στη λίμνη, της οποίας η στάθμη ανέβηκε επικίνδυνα!

Χωρίς υπερβολή το νερό έχει φτάσει μέσα στις αυλές και στα υπόγεια των σπιτιών στο Nησί και οι κάτοικοι είναι ανάστατοι, αφού δεν ξέρουν τι να κάνουν!


Οι πολίτες στο νησι βρίσκονται σε επιφυλακή και ελπίζουν να μην ανεβεί κι άλλο η στάθμη της λίμνης Παμβώτιδας, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση πραγματικά θα απειληθούν οι περιουσίες τους, στο μοναδικό κατοικίσιμο λιμναίο νησί του κόσμου.

Πηγή: epirusgate

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version