Τοπικά Νέα

Η Δέσποινα Βανδή με την οικογένειά της στην Κεφαλονιά!

Η τραγουδίστρια έφτασε στο νησί για να περάσει χαλαρές και ήρεμες διακοπές...

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαίδης επισκέπτονται κάθε χρόνο το νησί. Ωστόσο, η τραγουδίστρια βρίσκεται στο νησί μόνο με τα παδιά της.

Μένει σε βίλα κοντά στο Αργοστόλι. Περνάει την ημέρα της πολύ απλά, κάνωντας μπάνιο και βόλτες με τα παιδιά της. Μάλιστα, ψωνίζει η ίδια στο σουπερ μαρκετ και το μόνο επιπλέον που ζήτησε είναι κάποια κυρία να την βοηθάει με τα παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kefaloniapress, θα μείνει αρκετές μέρες περιμένωντας και τον συζυγό της για να περάσουν μερικές μέρες όλοι μαζί! 

Διαβάστε επίσης: Η Ελίζα Βόζενμπερκ είναι ερωτευμένη… με την Κεφαλονιά!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα