Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η πατέντα του τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου για να ταΐζει τις αδέσποτες γάτες της Λήμνου

Η πατέντα του τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου για να ταΐζει τις αδέσποτες γάτες της Λήμνου

Τα τελευταία χρόνια, ο γνωστός καλλιτέχνης “μοιράζει” τη ζωή του μεταξύ Λήμνου και Αθήνας και τον ελεύθερο χρόνο του τον περνά πολύ δημιουργικά.

Εκτός από το τραγούδι, αγαπά και ασχολείται πολλά χρόνια και με την ξυλουργική τέχνη ενώ είναι γνωστή η ιδιαίτερη αδυναμία του στα αδέσποτα.

Κάπως έτσι, έφτιαξε ειδικά προστατευτικά πλαίσια για τις αδέσποτες γάτες του νησιού δείχνοντας ακόμα μια φορά τα  φιλοζωικά του αισθήματα.

Μάλιστα, ο Δήμος Λήμνου τον ευχαρίστησε δημόσια για αυτή του την προσφορά!

Ο Δήμος Λήμνου  εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στον γνωστό καλλιτέχνη και συμπατριώτη μας Στέλιο Ρόκκο,  για την άμεση ανταπόκρισή του στο κάλεσμά μας για την δωρεάν κατασκευή προστατευτικών πλαισίων, τα οποία θα τοποθετηθούν στις ταΐστρες και ποτίστρες που προορίζονται για τις αδέσποτες γάτες και εν συνεχεία θα εγκατασταθούν στα χωριά του Δήμου μας.

Παρά τις πολλές υποχρεώσεις του, ο Στέλιος Ρόκκος ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρότασή μας για την κατασκευή τους, συμβάλλοντας με την προσωπική του εργασία και τη διάθεση του υλικού στην ευζωία των αδέσποτων του τόπου μας, εκφράζοντας και με αυτόν τον τρόπο τα φιλοζωικά του αισθήματα”.

Πηγή: limnosreport

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις