Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Η Σκόπελος πρωταγωνίστησε στην βρετανική τηλεόραση

Η Σκόπελος πρωταγωνίστησε στην βρετανική τηλεόραση

Η Σκόπελος «πρωταγωνίστησε» στη βρετανική τηλεόραση στο πλαίσιο της επίσκεψης στο νησί της εκπομπής «Loose Women».

Η εκπομπή αυτή που επισκέφθηκε την Σκόπελο είναι μια από τις δημοφιλέστερες πρωινές καθημερινές ψυχαγωγικές εκπομπές της Μεγάλης Βρετανίας που μεταδίδεται από το ITV και έχει εννιά εκατομμύρια τηλεθεατές περίπου σε εβδομαδιαία βάση! Η εκπομπή «Loose Women» έχει τιμηθεί με βραβεία BAFTA και ΝΤΑ. Με επίκεντρο το γεγονός πως η κινηματογραφική μεταφορά του διαχρονικού μιούζικαλ Mamma Mia γυρίστηκε στο πανέμορφο νησί των Σποράδων, πραγματοποιήθηκαν έξι «ζωντανές» μεταδόσεις.

Οι live παρουσιάσεις πραγματοποιήθηκαν με φόντο την εξωτική παραλία του Αμάραντου και το γραφικό εκκλησάκι Αη Γιάννη στο Καστρί που βρίσκεται στην κορυφή ενός βράχου ύψους 100 μέτρων με 106 λαξευμένα σκαλοπάτια 

 

«Αξιοποιώντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Σκοπέλου, επιλέγουμε πρωτότυπες δράσεις διεθνούς προβολής που κρατούν ζωντανή τη σύνδεση με το δημοφιλές μιούζικαλ. Ειδικά εφέτος, οι ταξιδιωτικές ροές από Μεγάλη Βρετανία εμφανίζουν πολύ μεγάλη δυναμική καθώς έχουν ξεκινήσει από τον Απρίλιο και αναμένονται να συνεχιστούν μέχρι και τον Οκτώβριο», τόνισε η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου Ιωάννα Ευσταθίου. Τα γυρίσματα της εκπομπής πραγματοποιήθηκαν με τη στήριξη του Δήμου Σκοπέλου και την εθελοντική συνεισφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Dolphin of Skopelos.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις