Νωρίς το πρωί δύο κρότοι στη γειτονιά της Νεάπολης, έβγαλαν σαστισμένους στα μπαλκόνια τους κατοίκους, για να αντικρίσουν το θέαμα δύο ανθρώπων, σε μια λίμνη αίματος, στον ακάλυπτο διπλανής πολυκατοικίας.
Μάνα και γιος, η 63χρονη και ο 27χρονος που έχασαν κατά πληροφορίες το μοναδικό εισόδημα που διέθεταν, μία υποτυπώδη αναπηρική σύνταξη, την οποία τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίζονταν δικαστικά να την ανακτήσουν,
ηρθαν αντιμέτωποι με μια τελεσίδικη απόφαση που τους οδήγησε στην απελπισία.
Λίγο μετά τις οκτώ το πρωί αποφάσισαν αυτή την τραγική βουτιά θανάτου από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας όπου έμεναν τους τελευταίους μήνες, επί της οδού Σαμαρτζή. Ο γιος, την ώρα που μεταφερόταν στο νοσκομείο, είπε στους αστυνομικούς ότι βρίσκονταν σε απελπισία, σύμφωνα με το LamiaStar.
Πηγή: LamiaStar
