Site icon NewsIT
15:22 Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Ιωάννινα: Απομακρύνθηκαν οι καταληψίες της γαλακτοβιομηχανίας

Δύο διμοιρίες των ΜΑΤ απομάκρυναν το πρωί από τα γραφεία διοίκησης της Γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη» τους λιγοστούς κτηνοτρόφους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί, συνεχίζοντας την πολυήμερη κατάληψη των γραφείων.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι κτηνοτρόφοι που δεν παρεμπόδιζαν τη λειτουργία του εργοστασίου, οδηγήθηκαν στην Αστυνομία, όπου μετά από λίγες ώρες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι κτηνοτρόφοι έκαναν κατάληψη της διοίκησης του εργοστασίου, διαμαρτυρόμενοι για την επιλογή της Αγροτικής Τράπεζας που είναι ο κύριος μέτοχος της εταιρείας, να την πουλήσει σε ιδιώτες, παρά το γεγονός ότι είναι μια κερδοφόρος επιχείρηση.

Οι αντιδράσεις των κτηνοτρόφων, των συνεταιριστών και των φορέων της Ηπείρου, συνεχίζονται και έχουν προγραμματισθεί σειρά κινητοποιήσεων.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version