Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μεγάλη ποσότητα χασίς κατασχέθηκε σε δύο αστυνομικές επιχειρήσεις στην Ήπειρο

Μεγάλη ποσότητα χασίς κατασχέθηκε σε δύο αστυνομικές επιχειρήσεις στην Ήπειρο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Περισσότερα από 122 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και δύο κατεργασμένης (σοκολάτα) εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σε δύο αστυνομικές επιχειρήσεις, στη Θεσπρωτία και τα Ιωάννινα, ενώ ακολούθησαν τρεις συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης 17 Σεπτεμβρίου, άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίων σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 49χρονος, στην εθνική οδό Ιωαννίνων-Κοζάνης, στο ύψος του χωριού Πλαγιά Κόνιτσας. Κατά τη διάρκεια έρευνας στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στον χώρο των αποσκευών τρεις σάκοι που περιείχαν 32 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 47 κιλών και 863,5 γραμμαρίων.

Εξάλλου, χθες, Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, το μεσημέρι, κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών και στο πλαίσιο διασυνοριακής συνεργασίας με τις αλβανικές Αρχές, αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο, στην Κορίτιανη Θεσπρωτίας, αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 24χρονος Αλβανός. Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν 55 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 73 κιλών και 840 γραμμαρίων, καθώς και 19 δέματα με κατεργασμένη κάνναβη ,«σοκολάτα», συνολικού βάρους δύο κιλών και 30 γραμμαρίων. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, παραλήπτης των ναρκωτικών ουσιών ήταν ένας 35χρονος Αλβανός, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη, χθες, αργά το απόγευμα, στην Κυψέλη Αττικής.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ήπειρος Τελευταίες ειδήσεις