Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Πρέβεζα: Έβλεπαν το δέντρο να πέφτει πάνω τους – Η απόφαση της στιγμής που αποδείχθηκε σωτήρια

Πρέβεζα: Έβλεπαν το δέντρο να πέφτει πάνω τους – Η απόφαση της στιγμής που αποδείχθηκε σωτήρια

Απίστευτες εικόνες από πτώσεις δέντρων σε σημείο που “βουλιάζει” καθημερινά από τουρίστες και παραθεριστές.

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στην περιοχή Κυανή Ακτή στην Πρέβεζα, καθώς έβλεπαν το δέντρο να πέφτει στο αυτοκίνητό τους και απομακρύνθηκαν την τελευταία στιγμή. Κλαδιά από άλλα δέντρα ανέκοψαν την πτώση, δίνοντάς τους τον χρόνο να βγουν από το αυτοκίνητό τους.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό σημειώθηκε λίγο το απόγευμα της Δευτέρα (13/08/2018), προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές. Το ζευγάρι των Ελλήνων επισκεπτών στην πόλη για τις διακοπές τους, ετοιμάζονταν να μπουν στο αυτοκίνητό τους, μετά το μπάνιο τους, όταν ένα μεγάλο κλαδί από δέντρο έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό τους, ενώ κάλυψε εντελώς δίκυκλο που ήταν παρκαρισμένο στο σημείο.

Ένας δυνατός θόρυβος ακούστηκε και τους έκανε εντελώς μηχανικά να κοιτάξουν ψηλά. Στην θέα του μεγάλου κλαδιού που έσπαγε απομακρύνθηκαν γρήγορα από το αυτοκίνητο. Στάθηκαν τυχεροί στην ατυχία τους, καθώς κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητό τους χωρίς να τραυματιστούν. Οι άκρες από το μεγάλο κλαδί που έσπασε, έπεσαν πάνω στο αυτοκίνητό τους προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ καθώς και η Πυροσβεστική, άντρες της οποίας έκοψαν και απομάκρυναν μέρος του σπασμένου κλαδιού που είχε πέσει πάνω στο όχημα. Το περιστατικό αυτό δεν είναι το μοναδικό στην Κυανή Ακτή, καθώς Κατά καιρούς έχουν σημειωθεί αρκετά, με πτώσεις δέντρων και κλαδιών πολλά από αυτά που έχουν καταγραφεί, να έχουν καταλήξει πάνω σε διερχόμενα ή σταθμευμένα αυτοκίνητά.

Πηγή: pamepreveza.gr

Ήπειρος Τελευταίες ειδήσεις