Site icon NewsIT

Ηράκλειο: 33χρονος έκοψε τις φλέβες του αφού είχε καταπιεί δεκάδες χάπια – Σοκ από τη νέα απόπειρα αυτοκτονίας

28.11.2022 | 17:58
Ηράκλειο: 33χρονος έκοψε τις φλέβες του αφού είχε καταπιεί δεκάδες χάπια – Σοκ από τη νέα απόπειρα αυτοκτονίας

(Ξένη δημοσίευση) Κατασχεθέντα μετά την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης. Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας παρασκεύαζαν, διακινούσαν, διέθεταν και χορηγούσαν κατ’ επάγγελμα, σε Ελλάδα και εξωτερικό, παράνομες αναβολικές ουσίες. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν, μετά από ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις σε Αττική, Εύβοια, Φωκίδα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη, συνολικά (9) άτομα, ηλικίας 25 έως 41 ετών, μεταξύ των οποίων και 29χρονο αρχηγικό μέλος της οργάνωσης. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία περιλαμβάνει ακόμα (4) άτομα, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της έκθεσης και της παράβασης των νομοθεσιών για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: πάνω από (500.000) τεμάχια αναβολικών και άλλων απαγορευμένων σκευασμάτων, καθώς και σκευάσματα για την αντιμετώπιση παρενεργειών (χάπια-αμπούλες), μεγάλη ποσότητα πρώτων υλών και άλλων απαγορευμένων ουσιών σε υγρή και στερεή μορφή, πλήθος υλικών για τη συσκευασία των παράνομων σκευασμάτων, μηχανολογικός εξοπλισμός για την παρασκευή αναβολικών και άλλων απαγορευμένων σκευασμάτων, χρηματικό ποσό (10.585) ευρώ, (16) συσκευές κινητών τηλεφώνων, (6) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σκληροί δίσκοι, usb sticks και πλήθος εγγράφων και παραστατικών αγοράς και διακίνησης εξοπλισμού. Τα έσοδα της οργάνωσης από την παράνομη δραστηριότητά της, υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τα 2.000.000 ευρώ. Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/STR

Νέα απόπειρα αυτοκτονίας συγκλονίζει το Ηράκλειο Κρήτης. Ένας 33χρονος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Οι αρχές στο Ηράκλειο Κρήτης διεξάγει έρευνα αναφορικά με τα αίτια που οδήγησαν τον νεαρό άνδρα, ηλικίας 33 ετών, στην απόπειρα αυτοκτονίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, αργά το μεσημέρι της Δευτέρας (28.11.2022), ο 33χρονος κατανάλωσε δύο καρτέλες παυσίπονα και άλλα φάρμακα, ενώ αμέσως μετά αποπειράθηκε να κόψει και τις φλέβες του.

Οι πράξεις του έγιναν άμεσα αντιληπτές από τους δικούς του που τηλεφώνησαν στο 166. Διασώστες του ΕΚΑΒ με εξειδικευμένο γιατρό παρέλαβαν τον άτυχο άνδρα και τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version