Τοπικά Νέα

Ηράκλειο: Εισβολή με όπλα σε μίνι μάρκετ! Άγρια ληστεία με λεία 720 ευρώ

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν οι εργαζόμενοι αλλά και η ιδιοκτήτρια ενός μίνι μάρκετ στο Ηράκλειο καθώς έπεσαν θύματα ένοπλης ληστείας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ (21-05-2020) όταν ένα άτομο, φορώντας κουκούλα στο πρόσωπο, μπήκε στο μίνι μάρκετ στο Γιόφυρο και κρατώντας ένα μαχαίρι απείλησε να επιτεθεί στην 41χρονη ιδιοκτήτρια και τους δύο εργαζόμενους αν δεν του έδιναν τις εισπράξεις της ημέρας.

Η ιδιοκτήτρια άνοιξε την ταμειακή μηχανή αλλά και όσα χρήματα είχε μαζί της και έδωσε στον κουκουλοφόρο κλέφτη 720 ευρώ. Στη συνέχεια ο δράστης έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αμέσως η 41χρονη ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και έκανε μία πρώτη αυτοψία ενώ αναζητά τον κουκουλοφόρο δράστη.

Πηγή: cretapost.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα