Τοπικά Νέα

Ηράκλειο: Επτά συλλήψεις στο αεροδρόμιο για πλαστογραφία

Επτά αλλοδαποί συνελήφθησαν για πλαστογραφία πιστοποιητικών, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου "Ν. Καζαντζάκης", όταν επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για τη Γερμανία.

Πρόκειται για τέσσερα άτομα από το Ιράκ – δύο άνδρες 27 και 29 χρονών μια 21χρονη και μια ανήλικη – για ένα 26χρονο από τη Συρία, ένα 46χρονο από το Πακιστάν καθώς και μια 43χρονη από το Αφγανιστάν. 

Οι παραπάνω, σε έλεγχο από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, αρχών Ισπανίας και αρχών Πακιστάν, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Γερμανία. 

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν, και οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα