Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ηράκλειο: Η σκιά στο νεκροταφείο και οι σκηνές απείρου κάλλους που ακολούθησαν – Του βγήκε “ξινή” η ιδέα!

Ηράκλειο: Η σκιά στο νεκροταφείο και οι σκηνές απείρου κάλλους που ακολούθησαν – Του βγήκε “ξινή” η ιδέα!

Δύο κοπέλες πήγαν στο νεκροταφείο και αντιλήφθηκαν μία σκιά να ξεπετάγεται πίσω από ένα μνήμα και να ξανακρύβεται. Το μυστήριο λύθηκε λίγο αργότερα…

Ακριβά «πλήρωσε» 30χρονος Ηρακλειώτης την… φαεινή ιδέα να παρακολουθήσει την πρώην σύντροφο του, πίσω από τους τάφους ενός νεκροταφείου μέσα στα άγρια μεσάνυχτα. Το σπίτι της κοπέλας βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το νεκροταφείο.

Επιστρέφοντας με μία φίλη της στο σπίτι της, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αντιλήφθηκαν μία σκιά να ξεπετάγεται πίσω από ένα μνήμα και να ξανακρύβεται. Έντρομες οι δύο κοπέλες ξαναμπήκαν στο αυτοκίνητο και απομακρύνθηκαν κακήν-κακώς από το σημείο, καλώντας παράλληλα την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην σύντροφος είχε αντιληφθεί ότι πρόκειται για τον 30χρονο και αυτό την είχε τρομοκρατήσει, όπως υποστηρίζει, καθώς τον τελευταίο μήνα, από τότε δηλαδή που χώρισαν, είχε γίνει… η σκιά της. Εκείνος ήθελε επανασύνδεση και εκείνη τον απέφευγε με κάθε τρόπο, ανέφερε στην κατάθεση της.

Επέστρεψαν στο νεκροταφείο με αστυνομικούς

Λίγο αργότερα, οι δύο φίλες επέστρεψαν στο νεκροταφείο με τους αστυνομικούς να αναλαμβάνουν να ξεδιαλύνουν το μυστήριο. Με τους φακούς στα χέρια άρχισαν να ψάχνουν ανάμεσα στα μνήματα. Ξαφνικά, είδαν έναν μαυροφορεμένο άνδρα να σηκώνεται από έναν τάφο και να το βάζει στα πόδια.

Οι αστυνομικοί τον κάλεσαν να σταματήσει, γνωστοποιώντας του την ιδιότητα τους, αλλά εκείνος έγινε… Κεντέρης. Τελικά, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Η καταδίκη του πρωταγωνιστή της υπόθεσης

Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες (15-11-2018) στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου. Ο 30χρονος καταδικάστηκε ερήμην του, καθώς αν και βρισκόταν στο Δικαστικό Μέγαρο, από λάθος, βρέθηκε σε άλλη αίθουσα.

Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή, όμως άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις