Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Κόντεψε να πνιγεί από το λουρί του σκύλου του – Δείτε τα σημάδια στο πρόσωπο του παιδιού

Ηράκλειο: Κόντεψε να πνιγεί από το λουρί του σκύλου του – Δείτε τα σημάδια στο πρόσωπο του παιδιού

Το 7χρονο παιδί λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του, στο Ηράκλειο, από τη μια στιγμή στην άλλη. Πώς μια ατυχία έβαλε το μικρό αγόρι σε περιπέτειες…

Παραλίγο τραγωδία στην παιδική χαρά της Αγίας Βαρβάρας στα Καμίνια. Όπως περιέγραψε στο Ράδιο Κρήτη η μητέρα ενός 7χρονου αγοριού, ο γιος της, λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του, όταν το λουρί δεσποζόμενου σκύλου, μπλέχτηκε στον λαιμό του!

Όλα έγιναν, όπως κατήγγειλε η μητέρα, χθες το απόγευμα (22-05-2022), όταν το παιδί της και πολλά άλλα, έπαιζαν αμέριμνα. Στην είσοδο της παιδικής χαράς, ήταν δεμένος ένας δεσποζόμενος σκύλος. Κάποια στιγμή, ο 7χρονος γλίστρισε, ο σκύλος πιθανώς, φοβήθηκε και πήγε να ξεφύγει, με αποτέλεσμα ο γιος της να μπλέξει τον λαιμό του στο λουρί του ζώου!

“Το λουρί ήταν λεπτό σαν συρματόσκοινο. Ο γιος μου, στην κυριολεξία, κόντεψε να πνιγεί. Μάλιστα ο γιατρός που τον εξέτασε είπε ότι το σκοινί λίγο έλειψε να του κόψει την καρωτίδα”, δήλωσε η γυναίκα και συνέχισε στο ekriti.gr, όλοι αγαπάμε τα σκυλιά, αλλά οι ιδιοκτήτες οφείλουν να είναι προσεκτικοί, όταν στο χώρο βρίσκονται μικρά παιδιά”.

Η μητέρα κατήγγειλε επίσης ότι η ιδιοκτήτρια του σκύλου, τον είχε δέσει στην είσοδο της παιδικής χαράς, και είχε απομακρυνθεί. Μάλιστα μετά το περιστατικό μητέρα την έψαχνε για να της μεταφέρει τι είχε συμβεί.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις