Τοπικά Νέα

Ηράκλειο: «Μάγκες» παρκάρουν πάνω σε πλατεία που παίζουν παιδιά – Εικόνες ντροπή

Αδιανόητο είναι το τι κάνουν κάποιοι «έξυπνοι» στο Ηράκλειο της Κρήτης, οι οποίοι δε διστάζουν να παρκάρουν πάνω στις πλατείες που παίζουν παιδιά!

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε ο φακός του cretapost.gr από την πλατεία του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο.

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά μετά την ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης, Ευγενίου, έξω στην πλατεία βρίσκονταν δεκάδες οικογένειες, με μικρά παιδιά, που βρήκαν την ευκαιρία να ακούσουν από τα μεγάφωνα το Συλλείτουργο αλλά και να απολαύσουν την ηλιόλουστη ημέρα.

Δυστυχώς, μέσα στην πλατεία κάποιοι δεν δίστασαν να παρκάρουν τα οχήματά τους και μόλις ολοκληρώθηκε το Συλλείτουργο να μπουν σαν κύριοι στα αυτοκίνητά τους, να κάνουν μανούβρες την ώρα που έπαιζαν παιδιά και να ξεπαρκάρουν.

Οι γονείς δεν πίστευαν στα μάτια τους από όλο αυτό το σκηνικό ενώ εύλογα προκλήθηκαν οι απορίες για το πού είναι η δημοτική αστυνομία και η ΕΛ.ΑΣ.parkarisma kriti parkarisma kriti parkarisma kriti parkarisma kriti parkarisma kriti

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα