Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Πέθανε ο επιχειρηματίας που εντυπωσίασε την Ορνέλα Μούτι – Αγάπησε και αγαπήθηκε στην Κρήτη!

Ηράκλειο: Πέθανε ο επιχειρηματίας που εντυπωσίασε την Ορνέλα Μούτι – Αγάπησε και αγαπήθηκε στην Κρήτη!

Κανένα ιταλικό πιάτο δε θα έχει πια την ίδια γεύση! Κανένα δε θα είναι όπως αυτά του Αλφρέδο…

Στο ατμοσφαιρικό ναπολιτάνικο εστιατόριο στη Ρομαντική Γωνιά στο Ηράκλειο μπορούσες να φας γνήσιο ιταλικό φαγητό που το επιμελούταν και άλλοτε παρασκεύαζε ο ίδιος ο Ναπολιτάνος εστιάτορας, ο Αλφρέδο Πότσι (Alfredo Pozzi),

Υπέροχες βραδιές, νόστιμα φαγητά και πίτσα που μοσχοβόλαγε με ένα ζυμάρι λεπτό και πάνε φρέσκο! Ακόμη και η Ορνέλα Μούτι, το είδωλο των ’80s, όταν ήρθε στο Ηράκλειο το 2012, την αυλή του Αλφρέδο επέλεξε να δειπνήσει!

Η φωτογραφία από το προσωπικό προφίλ στο Facebook του Αλφρέδο το μαρτυρά. Εκείνος δίπλα της χαμογελά, όπως έκανε με κάθε πελάτη, τον οποίο γνώριζε έναν-έναν και προσωπικά!

Ντελίβερι δεν έκανε, πήγαινες και τα έπαιρνες ή ακόμη καλύτερα έτρωγες εκεί, στο ξύλινο εστιατόριο! Χθες το πρωί, όταν έγινε γνωστό ότι ο Αλφρέδο “έφυγε” ύστερα από σύντομη περιπέτεια με την καρδιά του (επέμβαση), σκεφτήκαμε, οι φανατικοί των γεύσεων του Αλφρέδο, ότι καμιά πίτσα δε θα είναι πλέον ίδια και κανένα μακαρόνι δε θα είναι σαν του Ιταλού! Ο θάνατος του Αλφρέδο σκόρπισε θλίψη.

“Έφυγε” σε ηλικία 66 ετών. Σύμφωνα με το neakriti.gr, στο Ηράκλειο είχε ιδρύσει το εστιατόριό του από το 1991, ενώ πολλές φορές και η κόρη του η Εμμανουέλα έδινε τον δικό της τόνο στο μαγαζί, ειδικά όταν έκανε τις συνεννοήσεις με τον μπαμπά της δυνατά… αλλά στα Ναπολιτάνικα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις