Site icon NewsIT
19:15 Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Ηράκλειο: Συγκίνηση και αγωνία για τον “Γολγοθά” της μαθήτριας

Έκκληση για βοήθεια απευθύνουν οι εκπαιδευτικοί του Ηρακλείου για την μαθήτρια που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να μεταφερθεί στο εξωτερικό για χειρουργική επέμβαση.

Ο πόνος και η αγωνία για την οικογένεια του μικρού κοριτσιού που δοκιμάζεται τόσο σκληρά δεν μπορεί παρά να συγκλονίσει.

Η μαθήτρια του Γυμνασίου από σοβαρή αγγειακή νόσο και πρέπει να διακομιστεί το συντομότερο δυνατόν σε νοσοκομείο του Michigan στις ΗΠΑ. 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου εκπαιδευτικών νομού Ηρακλείου “Δομήνικος Θεοτοκόπουλος”, Γιώργος Μακράκης απευθύνει έκκληση για βοήθεια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα μέλη του Συλλόγου, ανταποκρινόμενοι στο αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης, ώστε να “μοιραστεί” με οποιονδήποτε τρόπο αυτό το βαρύ “φορτίο”.

Πηγή: cretalive.gr

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version