Τοπικά Νέα

Ιθάκη: Θα λειτουργήσει ξανά μετά από δυόμισι χρόνια το Περιφερειακό Ιατρείο στο χωριό Σταυρός

Μετά από δυόμισι χρόνια απραξίας, θα ξανανοίξει τις πόρτες του για τους κατοίκους της βόρειας Ιθάκης, την Δευτέρα, το Περιφερειακό Ιατρείο στο χωριό Σταυρός.

Με αφορμή τον μεγάλο σεισμό της περασμένης Παρασκευής, ο οποίος προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στα χωριά της βόρειας Ιθάκης και στο χωριό Σταυρός, ο δήμαρχος του νησιού Διονύσιος Στανίτσας ενημέρωσε τον διευθυντή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου- Ιονίων Νήσων- Ηπείρου & Δυτ. Ελλάδας για την κατάσταση στο περιφερειακό ιατρείο και ο τελευταίος αποδεχόμενος το αίτημα του δημάρχου, για ιατρικό προσωπικό, στέλνει στο νησί του Ιονίου, αγροτικό γιατρό ώστε να καλυφτούν οι ανάγκες των κατοίκων της βόρειας Ιθάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος αγροτικός ιατρός θα βρίσκεται στην νέα του θέση την Δευτέρα, όπου και θα ξαναλειτουργήσει το ιατρείο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα