Δύο ακόμα τροχαία στην άσφαλτο συνέβησαν στους νομούς Θεσσαλονίκης και Κιλκίς. Στοίχισαν τη ζωή σε δύο ανθρώπους!
Αυτοκίνητο που κινούνταν στην εξωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, βγήκε από την πορεία του και ανετράπη, στην περιοχή της Ευκαρπίας.
Από τα συντρίμμια του οχήματος ανασύρθηκε νεκρός ο συνοδηγός, 76 χρόνων, ενώ η κόρη του, 41 ετών, που βρισκόταν στο τιμόνι του οχήματος, τραυματίστηκε ελαφρά.
Επίσης, θανάσιμα τραυματίστηκε 41χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, όταν η νταλίκα που οδηγούσε ανετράπη στο 61ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Πετριτσίου, στο Κιλκίς. Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Η κίνηση των οχημάτων στην περιοχή γινόταν με δυσκολία μέχρι να απομακρυνθεί το μεγάλο όχημα από το οδόστρωμα.
Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δροσάτου.
Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ