Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Καιρός: Αποκλεισμένοι στο τούνελ της Κλόκοβας – Απίστευτες εικόνες στην Ιόνια Οδό μπροστά στους οδηγούς – video

Καιρός: Αποκλεισμένοι στο τούνελ της Κλόκοβας – Απίστευτες εικόνες στην Ιόνια Οδό μπροστά στους οδηγούς – video

Οι οδηγοί αναγκάστηκαν να τραβήξουν χειρόφρενο και να περιμένουν στη σήραγγα της Κλόκοβας. Μπροστά τους, αυτές οι εικόνες…

Ο καιρός επιφύλαξε δυσάρεστες εκπλήξεις στους οδηγούς που κινούνταν αργά το βράδυ στην Ιόνια Οδό. Οι ουρανοί άνοιξαν και η κυκλοφορία από κάποια στιγμή και μετά ήταν αδύνατη.

Οι οδηγοί τηλεφώνησαν στην Πυροσβεστική και υπήρξε κινητοποίηση. Πολύ γρήγορα δόθηκε εντολή για διακοπή της κυκλοφορίας στην Ιόνια Οδό και στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από το Αντίρριο μέχρι την Γαβρολίμνη.

“Αποκλεισμένοι μέσα στο τούνελ” λέει οδηγός στο επόμενο βίντεο, που τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο. Ο όγκος του νερού που κατεβαίνει στον δρόμο είναι εντυπωσιακός…

Σημερα τα ξημερώματα στην Ιονία οδόΤόνοι νερού κατεβαίνουν στην Ιόνια Οδό μετά το τούνελ της Κλόκοβας. Αποκλεισμενοι στο τούνελ οι διερχόμενοι από τις 2:45Ευχαριστούμε για το βίντεο τον αναγνώστη της ΑΙΧΜΗΣ Γιώργο Παγούρα.Πηγή:

Gepostet von Forecast Weather Greece am Sonntag, 14. Juli 2019

Η επόμενη μέρα της κακοκαιρίας

Ζημιές σε σπίτια, λόγω εισροής υδάτων, στην αγροτική οδοποιία, εξ΄αιτίας καταπτώσεων χωμάτινων όγκων, καθώς και σε ακτές, λόγω φερτών υλικών, είναι τα πρώτα προβλήματα που καταγράφονται στην περιοχή της Ναυπακτίας και του Αντιρρίου μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως αναφέρει στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της περιφερειακής ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, Χρήστος Τέγας.

Επίσης, ο Χρήστος Τέγας λέει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι μηχανήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του δήμου Ναυπακτίας εργάζονται συνεχώς για τον καθαρισμό δρόμων από φερτά υλικά, ώστε να γίνεται χωρίς προβλήματα η πρόσβαση των κατοίκων σε σπίτια και καταστήματα. (διαβάστε και δείτε εικόνες εδώ)

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις