Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Καιρός – Φλώρινα: Χιόνια και πολικό κρύο στους -6 βαθμούς Κελσίου

Καιρός – Φλώρινα: Χιόνια και πολικό κρύο στους -6 βαθμούς Κελσίου

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» έφερε χιόνια και στη Φλώρινα, με το κρύο το πρωί να είναι ιδιαίτερα τσουχτερό. Η πόλη πάντως είναι συνηθισμένη σε τέτοιου είδους συνθήκες και δεν παρατηρούνται προβλήματα…

Η Φλώρινα καλύπτεται από τα χιόνια που πέφτουν και ο καιρός βάζει την πόλη σε συνθήκες βαρυχειμωνιάς. Οι πρώτες νιφάδες άρχισαν να πέφτουν τη νύχτα του Σαββάτου, με τον υδράργυρο να πέφτει και το ξημέρωμα να δείχνει -6 βαθμούς Κελσίου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν παρατηρηθεί προβλήματα στους δρόμους, με τους περισσότερους κατοίκους της πόλης, να παραμένουν στην ασφάλεια των σπιτιών τους.

Η χαμηλή θερμοκρασία, που άγγιξε και τους -6 βαθμούς Κελσίου και η εκ νέου πυκνή χιονόπτωση αυτή την ώρα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στη Φλώρινα χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο κρατικός μηχανισμός ήταν σε ετοιμότητα με τα μηχανήματα αποχιονισμού και τις αλατιέρες να βρίσκονται ήδη στους δρόμους προκειμένου να κρατήσουν τα δίκτυα ανοιχτά και χωρίς προβλήματα στη μετακίνηση των οχημάτων.

Η κίνηση των οχημάτων σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Φλώρινας γίνεται με τη χρήση χειμερινών ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων όπου κρίνεται απαραίτητο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις