Site icon NewsIT

Καλαμάτα: Άνοιξε την πόρτα και ύστερα από λίγο κατάλαβε το λάθος που της στοίχισε 1.500 ευρώ!

08.05.2019 | 10:31
Καλαμάτα: Άνοιξε την πόρτα και ύστερα από λίγο κατάλαβε το λάθος που της στοίχισε 1.500 ευρώ!

Η γυναίκα άκουσε το κουδούνι και άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της, στην Καλαμάτα. Τα όσα ακολούθησαν προκαλούν εντύπωση...

Λίγο πριν τις 15.00 χθες το μεσημέρι (07-05-2019) ένας ψηλός μελαχρινός χτύπησε το κουδούνι στο σπίτι ηλικιωμένης στην οδό Αριστοδήμου στην Καλαμάτα και της παρουσιάστηκε ως υπάλληλος της ΔΕΗ.

Οταν έφυγε είχε μαζί του 1.500 ευρώ τα οποία η 84χρονη ηλικιωμένη πίστεψε ότι θα γλιτώσει από τη… φωτιά. Οπως καταλαβαίνει κανείς πρόκειται για απατεώνα ο οποίος χρησιμοποίησε το γνωστό πλέον σε μεγάλο αριθμό ηλικιωμένων κόλπο με τον πίνακα της ΔΕΗ που κινδυνεύει να πάρει φωτιά και οι ένοικοι θα πρέπει να απομακρυνθούν.

Το ίδιο παραμύθι ο ψευτο-υπάλληλος της ΔΕΗ χρησιμοποίησε και χθες με την ανυποψίαστη ηλικιωμένη: Ζήτησε να τον πάει στον πίνακα για να τον ελέγξει επειδή υπήρχε κίνδυνος να πάρει φωτιά και να καεί το σπίτι.

Εκείνη πίστεψε ότι ο κίνδυνος είναι υπαρκτός οπότε άκουσε και την προτροπή του να βάλει κάπου σίγουρα ό,τι πολύτιμο είχε στο σπίτι. Οπως αναφέρουν πληροφορίες από την Αστυνομία, η παθούσα τύλιξε σε ένα ύφασμα 1.500 ευρώ τα οποία είχε στο σπίτι και ο απατεώνας που είδε πως έχει χρήματα, βρήκε την ευκαιρία, τα πήρε και έφυγε!

Αργότερα το απόγευμα η παθούσα μαζί με το γιο της κατέθεσαν μήνυση κατ’ αγνώστου στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας και οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται…

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version