Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Καλαμάτα: Η φιλοξενία του φοιτητή έκρυβε ένοχα μυστικά – Οι σπουδές δεν βρίσκονταν στο πίσω μέρος του μυαλού του!

Καλαμάτα: Η φιλοξενία του φοιτητή έκρυβε ένοχα μυστικά – Οι σπουδές δεν βρίσκονταν στο πίσω μέρος του μυαλού του!

Οι πληροφορίες των αστυνομικών αποδείχθηκαν απόλυτα ακριβείς. Δύο αδέρφια και ένας φοιτητής από τα Τρίκαλα μπήκαν σε περιπέτειες…

Ναρκωτικά και αεροβόλα πιστόλια έκρυβαν στα σπίτια τους στην Καλαμάτα δύο αδέλφια και ο φοιτητής φίλος τους, ενώ συνελήφθησαν έπειτα από επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τα όπλα και τον Τελωνειακό Κώδικα.

Οι τρεις νεαροί συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας (09-09-2019) στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας. Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς αδέλφια, 23 και 26 ετών, και έναν 23χρονο Έλληνα από τα Τρίκαλα.

Τα σπίτια των δύο αδελφών βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση και ο 23χρονος αλλοδαπός φιλοξενούσε τον 23χρονο φοιτητή.

Προχθές το μεσημέρι, έπειτα από αξιολόγηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στα δύο σπίτια των νεαρών στην Καλαμάτα, όπου βρήκαν ναρκωτικά, πιστόλια κ.ά.

Ειδικότερα, στο σπίτι του 26χρονου οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών βρήκαν χασίς βάρους 51,3 γραμμαρίων, ένα αεροβόλο πιστόλι και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν.

Λίγα μέτρα παρακάτω, στο σπίτι του 23χρονου αδελφού του, όπου φιλοξενούσε και τον 23χρονο Έλληνα, βρήκαν ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 65 γραμμαρίων, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 5 γραμμαρίων, λευκή σκόνη, συνολικού βάρους 234 γραμμαρίων, η χημική σύσταση της οποίας ερευνάται, αλλά πιθανολογείται πως τη χρησιμοποιούσαν για την ανάμειξη με ναρκωτικά, λαθραίο καπνό βάρους 914 γραμμαρίων, ένα αεροβόλο πιστόλι, 1.330 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, ο λαθραίος καπνός θα σταλεί στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις