Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Καλαμάτα: Η νεαρή γυναίκα από το Μπαγκλαντές το πάλεψε αλλά ήταν αδύνατον να πείσει για Ευρωπαία

Καλαμάτα: Η νεαρή γυναίκα από το Μπαγκλαντές το πάλεψε αλλά ήταν αδύνατον να πείσει για Ευρωπαία

Η 27χρονη έγινε είδηση στην Καλαμάτα, με το σχέδιό της, να ναυαγεί τη στιγμή που φοβόταν. Μαζί της, μπήκε σε περιπέτειες και ο 57χρονος άντρας που τη συνόδευε…

Συνελήφθη, προχθές (23.6.2022) στο αεροδρόμιο στην Καλαμάτα, μια 27χρονη αλλοδαπή, για πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς. Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και ένας 57χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων της ανωτέρω, η οποία είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για Μιλάνο Ιταλίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν προφανώς πλαστά.

Όπως επιπλέον προέκυψε, ο 57χρονος προσποιούμενος το σύζυγο της 27χρονης και έχοντας μαζί τους, το ανήλικο παιδί του, τη συνόδευε προμηθεύοντας την με νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να διευκολύνει την έξοδό της από τη χώρα και συνελήφθη.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε, από την κατοχή της 27χρονης, διαβατήριο από Αρχές του Μπαγκλαντές. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις