Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Καλαμάτα: Ντελιβεράς τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο – Στο χειρουργείο με πολλαπλά κατάγματα

Καλαμάτα: Ντελιβεράς τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο – Στο χειρουργείο με πολλαπλά κατάγματα

Ο ντελιβεράς μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο στην Καλαμάτα. Χρειάστηκε η επέμβαση Πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό του…

Ο ντελιβεράς που οδηγούσε μηχανάκι στην Καλαμάτα, τραυματίστηκε όταν το δίκυκλο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Μετά το τροχαίο στο σημείο έσπευσαν Πυροσβέστες καθώς ο 38χρονος διανομέας είχε εγκλωβιστεί κάτω από το ΙΧ. Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης και πλέον οι γιατροί ετοιμάζονται για το χειρουργείο.

Στην ορθοπαιδική κλινική του νοσοκομείου στην Καλαμάτα, νοσηλεύεται, 38χρονος ντελιβεράς, o οποίος τραυματίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 1η Ιουνίου του 2023, σε σοβαρό τροχαίο στην οδό Φαρών στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 38χρονος, ο οποίος εργαζόταν σε ψησταριά στην πόλη της Καλαμάτας, έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα σ’ όλο του το σώμα και θεωρείται δεδομένο ότι θα οδηγηθεί στο χειρουργείο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, για τον απεγκλωβισμό του οδηγού της μηχανής, ύστερα από τη σφοδρή σύγκρουση που είχε με ΙΧ αυτοκίνητο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις