Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Καρδίτσα: Θρήνος για τον θάνατο του 20χρονου ποδοσφαιριστή από ανακοπή καρδιάς

Καρδίτσα: Θρήνος για τον θάνατο του 20χρονου ποδοσφαιριστή από ανακοπή καρδιάς

Συγκλονίζει η τραγωδία στην Καρδίτσα με έναν 20χρονο ποδοσφαιριστή να χάνει τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Καραϊσκάκης Μαυρομματίου – Δόξα Αμπέλου.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχασε τις αισθήσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο γύρω στο 15ο λεπτό και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Μουζακίου από τον ΕΚΑΒ και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Καρδίτσας.

Δυστυχώς όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή με αποτέλεσμα να βυθιστεί στο πένθος η Καρδίτσα και το τοπικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα αναβλήθηκαν άμεσα όλα τα παιχνίδια του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Καρδίτσας, που ήταν προγραμματισμένα για σήμερα (15/01) Κυριακή.

«Έπαθε ξαφνικά ανακοπή και έσβησε»

Συγκλονισμένος ένας συγγενής του 20χρονου δηλώνει στο newsit.gr πως «το παιδί μας έφυγε από τη ζωή τελείως ξαφνικά. Ήταν πολύ καλά. Δεν γνωρίζαμε να έχει πρόβλημα υγείας. Και δούλευε και ποδόσφαιρο έπαιζε. Όλα καλά ήταν. Τώρα το μεσημέρι πήγε να παίξει ποδόσφαιρο και έσβησε. Δεν τον χτύπησε κανείς, δεν προκλήθηκε από κάποιον όλο αυτό. Έπαθε ξαφνικά ανακοπή και έσβησε».

Σοκαρισμένος από τον θάνατο του 20χρονου είναι και ο Δημήτρης Γιώτης, πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Μαυρομματίου που τόνισε στο newsit.gr: «Είναι τρομερό όλο αυτό που έγινε. Έπεσε στο έδαφος ξαφνικά ένα τέταρτο μετά από την έναρξη του αγώνα. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο, κάλεσαν και τον πατέρα του. Το ασθενοφόρο ήρθε σε 5 λεπτά, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί έκαναν τα πάντα αλλά δυστυχώς το παιδί δεν τα κατάφερε. Ήταν ένα πολύ καλό, δραστήριο παιδί. Ήταν και μέλος του συλλόγου μας, χόρευε και παραδοσιακούς χορούς. Είχε τελειώσει τη θητεία του στις Ειδικές Δυνάμεις, λάτρευε τον αθλητισμό και δεν είχε πρόβλημα υγείας. Δεν ξέρουμε πως έγινε. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή μίλησε στο newsit.gr και ένας κάτοικος του Μαυρομματίου Καρδίτσας που τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι αυτό το παιδί έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά. Δεν είχε τίποτα το παιδί. Δεν είχε ακουστεί κάτι. Όλοι γνωρίζαμε ότι ήταν καλά στην υγεία του. Έπαιζε ποδόσφαιρο, δούλευε και σε ένα κατάστημα εστίασης στο Μουζάκι.

Του άρεσε να κάνει πολλά πράγματα. Δεν κουραζόταν. Ήταν πολύ καλό παιδί, είχε όλη τη ζωή μπροστά του .Τελευταία φορά τον είδα χθες στη δουλειά του και ήταν πολύ καλά. Είναι τρομερό αυτό που έγινε. Έφυγε ξαφνικά την ώρα του αγώνα και δεν ξέρουμε ακόμα πως έγινε».

Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις