Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Καρπενήσι: Ούτε Τζόκερ, ούτε Λόττο – Kέρδισε 750.000 ευρώ και προσπαθεί ακόμα να το πιστέψει – video

Καρπενήσι: Ούτε Τζόκερ, ούτε Λόττο – Kέρδισε 750.000 ευρώ και προσπαθεί ακόμα να το πιστέψει – video

Ένα τηλεφώνημα ανέτρεψε τη ρουτίνα στο Καρπενήσι. Πλέον όλοι στην πόλη, κάνουν εικασίες και προσπαθούν να μάθουν πληροφορίες για το θέμα…

Αν και η ημέρα χθες (04-11-2019) στο Καρπενήσι ήταν βροχερή και μουντή, ένα τηλεφώνημα από τον ΟΠΑΠ μοίρασε χαμόγελα και αισιοδοξία. Η ιδιοκτήτρια πρακτορείου, Νατάσσα Τρίκκα, όταν ενημερώθηκε το πρωί από τον Οργανισμό, ότι ένα από τα ΣΚΡΑΤΣ της επετειακής σειράς BONUS, που είχε αγοραστεί από το πρακτορείο της, είναι το τυχερό δελτίο που κερδίζει τα 750.000 ευρώ, δεν πίστευε στα αυτιά της.

Πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί από το συγκεκριμένο παιχνίδι σε όλη την Ελλάδα αλλά και για την πρώτη μεγάλη επιτυχία του πρακτορείου, στην Ευρυτανία. Ο τυχερός ή τυχερή που αγόρασε το τυχερό ΣΚΡΑΤΣ παραμένει άγνωστος μιας και για μεγάλα ποσά η διαδικασία πληρωμής γίνεται κατευθείαν από τον ΟΠΑΠ όπου πιθανότατα και απευθύνθηκε εξαργυρώνοντας το τεράστιο αυτό ποσό.

Οι συζητήσεις στην Ευρυτανική πρωτεύουσα δίνουν και παίρνουν και όπως λένε κάτοικοι της περιοχής «σε μια τόσο μικρή κοινωνία λίγο ή πολύ όλα φαίνονται, οπότε κάποια στιγμή θα μάθουμε και τον τυχερό.

Αυτό που έχει σημασία είναι να έπεσαν τα χρήματα σε ανθρώπους που θα τα αξιοποιήσουν για καλό» και βέβαια όλοι εύχονται, να φέρει γούρι και να «ξαναβρέξει» λεφτά στην περιοχή τους!

Πιο χαμογελαστή από όλους σήμερα η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου Νατάσσα Τρίκκα που μίλησε για το τυχερό ΣΚΡΑΤΣ…

Πηγή: lamianow.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις