Τοπικά Νέα

Κατερίνη: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή νέου βιοκλιματικού σχολείου

Ένα νέο βιοκλιματικό σχολείο θα αποκτήσει η πόλη της Κατερίνης, καθώς ξεκίνησαν οι εργασίες διάνοιξης στην περιοχή των Ευαγγελικών..

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 3.700.000 ευρώ και η χρηματοδότηση του θα γίνει μέσω ΕΣΠΑ. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν το καλοκαίρι του 2013 και το κτίριο θα στεγάσει τις ανάγκες του 5ου δημοτικού σχολείου.

«Διαρκής προσπάθεια είναι η εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών υποδομών στον χώρο της εκπαίδευσης, γεγονός που αποδεικνύεται εμπράκτως με την κατασκευή τριών νέων, «πράσινων» σχολείων υψηλών προδιαγραφών» δηλώνει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου Κατερίνης, Αλέξανδρος Γιουμίδης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα