Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Καβάλα: Αυτό ήταν το μεγάλο λάθος του διευθυντή της εταιρείας σεκιούριτι στη ληστεία – μαμούθ των 4.200.000 ευρώ!

Καβάλα: Αυτό ήταν το μεγάλο λάθος του διευθυντή της εταιρείας σεκιούριτι στη ληστεία – μαμούθ των 4.200.000 ευρώ!

Νέα στοιχεία για τη ληστεία των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ στην Καβάλα. Οι σαρώσεις, οι ακροάσεις κινητών και τα φιμέ τζάμια…

Περισσότερες και σημαντικές πληροφορίες γίνονται γνωστές αυτό το διάστημα σχετικά με τις αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης της κλοπής των 4.200.000 ευρώ από τις εγκαταστάσεις εταιρίας σεκιούριτι στον Αμυγδαλεώνα. Όπως λένε όσοι ξέρουν καλά την υπόθεση, λάθος του διευθυντή ήταν το ότι λίγες μέρες πριν την καταγγελία του υποτιθέμενου περιστατικού τοποθέτησε φιμέ τζάμια στο αυτοκίνητό του.

Άσχετα από το πώς δικαιολόγησε την ενέργεια στους αστυνομικούς, ο λόγος ήταν προφανής. Το αυτοκίνητό του χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των χρημάτων από το κτίριο της σεκιούριτι έως το σημείο που αυτά κρύφτηκαν. Λέγεται, αν και προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται, ότι εντός του ίδιου οχήματος οι αρχές βρήκαν DNA του κατηγορούμενου που τελικά ομολόγησε τη συνέργεια στην πράξη.

Εκτός από τα φιμέ τζάμια τα οποία πρόδωσαν το πρώην διευθυντή της εταιρίας σεκιούριτι, στη διαλεύκανση της υπόθεσης βοήθησαν και οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας στις οποίες απευθύνθηκαν οι Αρχές. Τις ώρες μετά την καταγγελία της κλοπής, η Αστυνομία έλεγξε με τη διαδικασία της σάρωσης περισσότερα από 200 κινητά. Στόχος να βρει που ήταν οι κάτοχοι τους την ώρα του υποτιθέμενου περιστατικού.

Οι αρχές άκουγαν διάφορες συνομιλίες πιθανών δραστών προσπαθώντας να βρουν τι ακριβώς είχε σχεδιαστεί και υλοποιηθεί. Κι ενώ αρχικά η επιχείρηση στο συνεργείο αποκάλυψε ένα σχετικά μικρό χρηματικό ποσό, για το οποίο ο 64χρονος δικαιολογήθηκε, όλα άλλαξαν όταν στο οικόπεδο έφθασε σκαπτικό μηχάνημα.

Πηγή: proininews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις