Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Καβάλα: «Μου έλεγε εδώ η και χρόνια η αδερφή μου ότι την χτυπούσε» – Έρευνες για το θάνατο της κτηνοτρόφου

Καβάλα: «Μου έλεγε εδώ η και χρόνια η αδερφή μου ότι την χτυπούσε» – Έρευνες για το θάνατο της κτηνοτρόφου
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Όλο και πιο πολύ «μπλέκει» η υπόθεση με την 68χρονη κτηνοτρόφο, που βρέθηκε νεκρή στην Καβάλα, στο ποιμνιοστάσιο, λίγα μέτρα από το σπίτι της.

Το δεδομένο είναι ότι η γυναίκα είχε πολύ σοβαρά τραύματα και ξεψύχησε αβοήθητη. Ωστόσο το ποιος μπορεί να της προκάλεσε τα τραύματα αυτά, παραμένει ένα άλυτο μυστήριο. Για την ώρα τουλάχιστον…

«Έλα πάρε την αδερφή σου γιατί θα την σκοτώσω»

Ο αδερφός της άτυχης γυναίκας, μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει ότι η 68χρονη είχε πέσει στο παρελθόν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

«Από χρόνια είχαν διενέξεις μεταξύ τους. Ο σύζυγος της με έπαιρνε και εμένα και απειλούσε και μου έλεγε συνέχεια έλα πάρε την αδελφή σου γιατί θα την σκοτώσω» είπε στο newsit.gr.

Και συμπλήρωσε: «Μια ζωή, από τότε που θυμάμαι, αυτό γινόταν. Μου έλεγε εδώ και χρόνια η αδελφή μου ότι την χτυπούσε και της έκανε διάφορα. Είχε περάσει δύσκολα χρόνια η αδελφή μου μαζί του».

«Μάλωναν συνέχεια και την χτυπούσε, όμως η αδελφή μου πάντα τον συγχωρούσε, πάντα τα έβρισκαν και συνέχιζαν μαζί, όμως γινόταν ξανά και ξανά. Μια ζωή στο ίδιο μοτίβο» κατέληξε ο αδερφός της γυναίκας.

Την σκότωσε το κριάρι;

Αυτή είναι ακόμα μια εκδοχή που εξετάζουν οι Αρχές, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης. Η γυναίκα είχε στο μαντρί της ένα κριάρι που ζυγίζει όσο ένας άνθρωπος… 

Από το ποιμνιοστάσιο της γυναίκας – ΦΩΤΟ ΙΝΤΙΜΕ

Μάλιστα το ζώο είχε δημιουργήσει προβλήματα και στο παρελθόν αφού είχε σπάσει ακόμα και πόρτες με τη δύναμή του.

Η άτυχη 68χρονη ήταν μικρόσωμη και αδύναμη.

Όταν ο ιατροδικαστής, στο πλαίσιο μια δεύτερης έρευνας που έκανε πήγε στο μαντρί και βρήκε αυτό το κριάρι, η σκέψη του πέρασε αμέσως από το μυαλό: Μήπως αυτό προκάλεσε στην άτυχη γυναίκα τα θανατηφόρα τραύματα;

«Εκεί στο σημείο που εντοπίστηκε η γυναίκα βρέθηκε ένα κριάρι πάνω από 70 κιλά και πολύ επιθετικό. Η 68χρονη έβγαινε κάθε μέρα να ταΐσει τα ζώα. Οπότε και δεν αποκλείεται να δέχθηκε 2-3 χτυπήματα από αυτό το ζώο. Όπως δεν αποκλείεται και η εγκληματική ενέργεια. Μέχρι στιγμής όλα ερευνώνται» είπε νωρίτερα στο newsit.gr ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης.

Τώρα λοιπόν εξετάζεται και αυτό το ενδεχόμενο, με την Αστυνομία να μη μπορεί να πει ακόμα με σιγουριά, πώς έχασε τη ζωή της η άτυχη 68χρονη που ήταν κλειστός χαρακτήρας και οι συγχωριανοί της χαρακτηρίζουν «πολύ ήσυχη γυναίκα» που ασχολούνταν κυρίως με τα ζώα της και δεν είχε επαφές με κόσμο…

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις