Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κεφαλονιά: Τα 1.750 ευρώ στο ντουλαπάκι του συνοδηγού οδήγησαν σε συλλήψεις και σε αυτές τις εικόνες [pics]

Κεφαλονιά: Τα 1.750 ευρώ στο ντουλαπάκι του συνοδηγού οδήγησαν σε συλλήψεις και σε αυτές τις εικόνες [pics]

Δύο γυναίκες και ένας άντρας βρέθηκαν με χειροπέδες. Αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο επίμαχο φορτηγό και ξεσκέπασαν τα ένοχα μυστικά που έκρυβε…

Συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη (22-01-2020) από αστυνομικούς, δύο γυναίκες 22 και 23 ετών και ένας 30 χρόνος (όλοι Έλληνες) για κλοπές κατά συναυτουργία, σε σπίτια στην Κεφαλονιά.

Ειδικότερα, τα τρία άτομα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, άμεσα από τους αστυνομικούς που κινητοποιήθηκαν, καθώς σύμφωνα με σχετική καταγγελία, λίγη ώρα πριν, αφαίρεσαν από κατοικία στην Σάμη Κεφαλληνίας, το χρηματικό ποσό των 570 ευρώ και διέφυγαν με το φορτηγό του 30χρονου.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών που ακολούθησαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο φορτηγό αυτοκίνητο του 30χρονου, το χρηματικό ποσό των 1.755 ευρώ, χρυσαφικά και κοσμήματα μεγάλης αξίας μέρος των οποίων ταυτοποιήθηκε ως λεία από δύο διαδοχικές ακόμη κλοπές σε οικίες στην Κεφαλονιά και συγκεκριμένα:

Από την διάρρηξη κατοικίας στην περιοχή του Καραβόμυλου, την (20-01-2020), από την οποία αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 660 ευρώ και από την παραβίαση επίσης κατοικίας στην περιοχή της Σάμης την (18-12-2019), από την οποία αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ και χρυσαφικά.

Μέρος των χρημάτων και των χρυσαφικών που κατασχέθηκαν, επιστράφηκαν στους κατόχους τους. Οι τρείς συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες αντίστοιχες υποθέσεις.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις