Site icon NewsIT
15:29 Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Σοβαρά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη για τους πλειστηριασμούς [vid]

Τα επεισόδια έγιναν πριν από λίγο, έξω από τα γραφεία της Ένωσης Συμβολαιογράφων.

Σύμφωνα με το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του STAR, οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν με τους αστυνομικούς έξω από τα γραφεία της Ένωσης. Τα πνεύματα έχουν ηρεμίσει αυτή την ώρα, με τους διαδηλωτές να κατευθύνονται προς το Ειρηνοδικείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το Thestival, η ένταση δημιουργήθηκε όταν οι διαδηλωτές επιχείρησαν να μπουν στον συμβολαιογραφικό σύλλογο και τους εμπόδισαν οι αστυνομικοί.

Νωρίτερα, έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης έξω από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, στη Θεσσαλονίκη. Οι διαδηλωτές κρατώντας πανό φώναζαν συνθήματα κατά των πλειστηριασμών ενώ κόλλησαν αφίσες στην είσοδο του υπουργείου, ανήμερα της έναρξης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Πηγή: star, Thestival

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version