Site icon NewsIT

Κέρκυρα: «Στο βλέμμα είδα φόνο» λέει ο ποδηλάτης για τους αμαξάδες με το νεκρό άλογο

07.07.2023 | 23:44
Κέρκυρα: «Στο βλέμμα είδα φόνο» λέει ο ποδηλάτης για τους αμαξάδες με το νεκρό άλογο

Τις απειλές και τους προπηλακισμούς που δέχθηκε από τους αμαξάδες που ευθύνονται για τον θάνατο του αλόγου στην Κέρκυρα, περιέγραψε ο παιδίατρος Διονύσης Μπαζίνας. 

«Φώναζαν οι τουρίστες διαμαρτυρόμενοι για την αγριάδα που είχανε δειξει οι αμαξάδες, μιλούσανε όλο και πιο άσχημα πλησίαζαν πολύ απειλητικά σε απόσταση αναπνοής ακόμα και από τις γυναίκες που στεκόταν όσο πιο ψύχραιμα μπορούσαν και έλεγαν “τι θα μας χτυπήσετε; χτυπήστε μας”. Εγώ πλησίασα μόλις είδα αυτή τη βίαιη συμπεριφορά μήπως μπορώ να βοηθήσω κάπως… Μου έριξε μία κλωτσιά ο τύπος ο δεύτερος που ήρθε. Εκεί πείστηκα εντελώς ότι δεν πήγαινε καλά το πράγμα και την ώρα που άρχισα να φεύγω σιγά-σιγά και αυτοί συνέχισαν να με βρίζουν, να με αποκαλούν δειλό και δεν ξέρω ‘γω τι άλλο, εκεί πήγε να μπουκάρει ο δεύτερος που με κλώτσησε και τον συγκρατήσε ο πρώτος που στην αρχή ήρθε να με αποπάρει» είπε ο παιδίατρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Και πρόσθεσε: «Με ακολούθησε ο ψηλός από πίσω με πολύ άγρια διάθεση. Δεν με είχε πείσει ότι θα με χτυπούσε, οπότε έμεινα αρκετά ψύχραιμος. Και μετά με ακολούθησε ο δεύτερος τύπος που τον βλέπω να με κοιτάει. Στο βλέμμα του είδα φόνο, θάνατο, λέω εντάξει αυτός εδώ πέρα αυτή τη στιγμή θα με σκοτώσει».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version