Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Κιλκίς: Τα ναρκωτικά που βρέθηκαν σπίτι τους είχαν τη δική του πορεία – Η διαπίστωση της αστυνομίας [pics]

Κιλκίς: Τα ναρκωτικά που βρέθηκαν σπίτι τους είχαν τη δική του πορεία – Η διαπίστωση της αστυνομίας [pics]

Στα χέρια της αστυνομίας ένα νεαρό ζευγάρι στο Κιλκίς. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, μέρος των ναρκωτικών και φαρμακευτικών σκευασμάτων, τα είχαν αφαιρέσει από χώρο κοινωνικού φαρμακείου…

Συνελήφθη προχθές (12 Νοεμβρίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, μια 29χρονη Ελληνίδα, για κατοχή πολλών ναρκωτικών δισκίων.

Σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και κλοπή, ενώ σε αυτή συμπεριλαμβάνεται και 31χρονος συνεργός της.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στην οικία τους σε περιοχή του Κιλκίς, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 2.837 ναρκωτικά και φαρμακευτικά δισκία, διάφορα φαρμακευτικά προϊόντα, 4 μαχαίρια, 1 ξίφος, 2 σπρέι πιπεριού και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, μέρος των ναρκωτικών και φαρμακευτικών σκευασμάτων, τα είχαν αφαιρέσει μαζί με το συνεργό της το προηγούμενο διάστημα από χώρο κοινωνικού φαρμακείου, στο οποίο και αποδόθηκαν. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Η φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις