Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Κορονοϊός: Διαγνώστηκε θετική τη μέρα που μπήκε να γεννήσει – «Μπήκα εντατική, οι γιατροί με κράτησαν ζωντανή»

Κορονοϊός: Διαγνώστηκε θετική τη μέρα που μπήκε να γεννήσει – «Μπήκα εντατική, οι γιατροί με κράτησαν ζωντανή»

Συγκλονίζει η μαρτυρία της γυναίκας που μπήκε στο μαιευτήριο για να γεννήσει το δεύτερο παιδί της και… βρέθηκε στην Εντατική λόγω του κορονοϊού.

«Έχω 14 μέρες που γέννησα. Καισαρική… Την ημέρα που μπήκα, είχα κολλήσει πιο πριν (κορονοϊό) δεν ήξερα, κατευθείαν κάναμε καισαρική».

Η γυναίκα που ήταν ανεμβολίαστη, διαγνώστηκε θετική τη μέρα που μπήκε να γεννήσει και οι γιατροί έδωσαν μάχη για εκείνη και το μωρό της.

«Μπήκα μετά μία εβδομάδα στην εντατική. Τα παιδιά με κράτησαν στη ζωή. Οι νοσηλευτές, οι γιατροί. Δεν είχα εμβολιαστεί».

Σήμερα, 15 μέρες μετά τη γέννα, πήρε εξιτήριο. Το μωράκι της είναι υγιέστατο. Μετά την περιπέτειά της, στέλνει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που φοβούνται να εμβολιαστούν:

«Με αυτά που πέρασα, πιστεύω όλοι να εμβολιαστούν». 

Μόνο το Νοέμβριο, 26 ανεμβολίαστες έγκυες χρειάστηκε να νοσηλευτούν στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, λόγω επιπλοκών του κορονοϊού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha. 

Οι 3 είναι διασωληνωμένες. Τα μωρά είναι όλα καλά.

Πάντως, μετά το θάνατο της Παρθένας Κουτμερίδου, κόρης του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, που λόγω εγκυμοσύνης φοβόταν να κάνει το εμβόλιο και έχασε τη ζωή της, πολλές είναι οι έγκυες που αποφάσισαν να εμβολιαστούν, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις