Site icon NewsIT

Κορονοϊός: Κρούσματα στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων για πρώτη φορά

29.12.2020 | 17:00
Κορονοϊός: Κρούσματα στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων για πρώτη φορά

Ο κορονοϊός έκανε την εμφάνισή του στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων, σημαίνοντας συναγερμό. Αλλεπάλληλα τεστ τα τελευταία 24ωρα στη δομή.

Για πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας, ο κορονοϊός «άλωσε» και την ευαίσθητη δομή του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων. Αναλυτικότερα, την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα τακτικά τεστ που πραγματοποιούνται στο ίδρυμα από τα οποία προέκυψε πως μια καθαρίστρια ήταν θετική και έτσι τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα αποφασίστηκε το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου να γίνουν τεστ σε όλο το προσωπικό και τους ηλικιωμένους στο ίδρυμα και τότε όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Όμως, χθες, Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου μια νοσηλεύτρια η οποία εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα, έκανε τεστ το οποίο βγήκε θετικό αναφέρει το Flashnews.gr.

Άμεσα αποφασίστηκε εκτός από την ίδια να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό και όλο το προσωπικό της ίδιας βάρδιας.

Ωστόσο, την ίδια ημέρα και μία ακόμη νοσηλεύτρια εμφάνισε συμπτώματα της ασθένειας και το τεστ που έκανε βγήκε, επίσης, θετικό με αποτέλεσμα η ίδια αλλά και όλο το προσωπικό της βάρδιας να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Συνολικά έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό 13 από τους 27 εργαζόμενους στο Γηροκομείο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version