Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κορονοϊός: Παραλήρημα από αρνητή ιερέα στη Θεσσαλία – Δείτε τι είπε στους πιστούς μετά τη λειτουργία

Κορονοϊός: Παραλήρημα από αρνητή ιερέα στη Θεσσαλία – Δείτε τι είπε στους πιστούς μετά τη λειτουργία

Είναι ένας μόνο από τους αμετάπειστους ιερείς που πολεμάει με το δικό του τρόπο τον κορονοϊό και τα εμβόλια. Αυτή τη φορά το κήρυγμά του, καταγράφηκε από κινητά τηλέφωνα που άνοιξαν…

«Θα εφεύρουν κάτι πολύ πονηρό σε λίγο και θα το καταλάβετε, που θα σας κλέψουν τα παιδιά», λέει σε ένα από τα Κυριακάτικα κηρύγματά του, ο ιερέας Ελπίδιος Βαγιαννάκης, ο οποίος είναι φανατικός αντιεμβολιαστής.

Οι θεωρίες συνωμοσίας του πατέρα Ελπίδιου ξεπερνούν κάθε φαντασία. «Έχετε ακούσει τώρα τελευταία, αρχιερείς να μιλούν για το θεϊκό μπόλι; Πού είναι η Θεία Κοινωνία; Μόνο για το άλλο μπόλι. Κάνανε ακόμα και τις εκκλησίες μας, τόπο να μπουν οι άνθρωποι μέσα για να χαραχτούν, να πάρουν το χάραμα, η χαρά του Εωσφόρου αυτή είναι», λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Επίσης, ο Αρχιμανδρίτης Ι. Μονής Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά Φιλώτα Παΐσιος ισχυρίζεται ότι «έχει γίνει τελετή σε μασονική στοά, για τα συγκεκριμένα σκευάσματα και παίρνει ο δαίμονας εξουσία σε αυτούς οι οποίοι, τελικά, κάνουν αυτή τη γενετική τροποποίηση που έχει και πνευματικό αντίκτυπο.»

Από την άλλη η πλειοψηφία της εκκλησίας διαχωρίζει τη θέση της από τέτοιες απόψεις. Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος ανέφερε πως «ακούνε πολλά ενδεχομένως. Τα πιο πολλά είναι παραπειστικά, ενδεχομένως και αντιεπιστημονικά. Δυστυχώς είναι πάρα πολλοί αυτοί που έχουν συστρατευτεί σε λόγια ακατάσχετα, ιδίως δια του διαδικτύου.» Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις