Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Κοζάνη: Ο πόνος στο πόδι ήταν η αρχή του τέλους για την 19χρονη φοιτήτρια – Αναβιώνει η τραγωδία

Κοζάνη: Ο πόνος στο πόδι ήταν η αρχή του τέλους για την 19χρονη φοιτήτρια – Αναβιώνει η τραγωδία

Η φοιτήτρια πήρε εξιτήριο από το Μαμάτσειο νοσοκομείο στην Κοζάνη και λίγο αργότερα πέθανε. Οι στενοί συγγενείς της, ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των γιατρών που ευθύνονται…

Για τις 24/6/2022 αναβάλλεται η εκδίκαση της αγωγής της οικογένειας της 19χρονης φοιτήτριας από την Πέλλα κατά του Μαμάτσειου Νοσοκομείου. Η υπόθεση συγκλόνισε την κοινή γνώμη το 2019, όταν η 19χρονη κατέληξε, έχοντας λάβει εξιτήριο από το Μαμάτσειο Νοσοκομείο, όπου είχε προσέλθει με πόνο στο πόδι.

Η αναβολή της δίκης έγινε αυτεπαγγέλτως για να προσκομιστούν όλα τα έγγραφα για την υπόθεση και η ΕΔΕ που θα διενεργήσει το νοσοκομείο. Εκκρεμμεί όμως η εκδικαση του ποινικού μέρους κατά του γιατρού.

Σε ότι αφορά τον θάνατο της 19χρονης, η ατυχη κοπέλα προσήλθε στα επείγοντα του Νοσοκομείου Κοζάνης με πόνους στο πόδι, όπου και εξετάστηκε από ειδικευόμενο ορθοπεδικό γιατρό. Ο γιατρός, μετά από την αγωγή που τις έδωσε, την άφησε να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η 19χρονη έφυγε από την ζωή μετά από 112 μέρες στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου είχε διακομιστεί από το Μαμάτσειο σε κωματώδη κατάσταση και δεν επανήλθε ποτέ. Στις 20 Δεκεμβρίου 2019, έφυγε από την ζωή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ειδικευόμενος ορθοπεδικός που εφημέρευε στα επείγοντα του Μαμάτσειου και έδωσε εξιτήριο στην 19χρονη, εργάζεται τώρα σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις