Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κοζάνη: Συγκλονίζουν τα δάκρυα της μητέρας του πεντάχρονου Στάθη που κατασπάραξαν 8 ροτβάιλερ – video

Κοζάνη: Συγκλονίζουν τα δάκρυα της μητέρας του πεντάχρονου Στάθη που κατασπάραξαν 8 ροτβάιλερ – video

Ο μικρός Στάθης βρήκε φρικτό θάνατο το Πάσχα του 2016 στην Κοζάνη από επίθεση 8 ροτβάιλερ.
Η μητέρα του που έζησε τη φρίκη ξεσπάει για τον ιδιοκτήτη. “Δεν έχω ακούσει ούτε μία συγγνώμη”.
Ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ την κατηγορεί πως εκείνη σκηνοθέτησε τον θάνατο του παιδιού της.
Τι συνέβη με τα χρήματα της αποζημίωσης. Ξανά στο προσκήνιο η συγκλονιστική υπόθεση.

Έχουν περάσει τρία χρόνια από εκείνο το Πάσχα του 2016, όταν ο μικρός Στάθης, βρήκε φρικτό θάνατο από την επίθεση ροτβάιλερ, στο σπίτι 72χρονου.

Εκείνο το πρωινό είχε πάει με τη μητέρα του και τον σύντροφό της, στο σπίτι για το Πασχαλινό τραπέζι και κάποια στιγμή, το άτυχο παιδί βγήκε μόνο του στην αυλή.

Τα ροτβάιλερ επιτέθηκαν και οι φωνές του πεντάχρονου έκαναν τη μητέρα του, να τρέξει κοντά του. Ήταν όμως πολύ αργά για το παιδί.

Οι σκηνές στοιχειώνουν ακόμα τη ζωή της Αγάπης Κόμη: “Ήταν ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το παιδί μου. Προσπαθούσαμε να του σώσουμε τη ζωή, αλλά αυτά συνέχιζαν να το δαγκώνουν” λέει στο Open.

O ιδιοκτήτης των 8 ροτβάιλερ συνελήφθη και την περασμένη εβδομάδα κλήθηκε να καθίσει στο εδώλιο για δολοφονία από αμέλεια. Η δίκη αναβλήθηκε για τον Μάρτιο του 2020.

“Η μάνα το έκανε για να πάρει αποζημίωση”

“Δεν ακούστηκε μία συγγνώμη ποτέ από αυτούς τους ανθρώπους” λέει η μάνα του πεντάχρονου Στάθη.

Ο συνταξιούχος στρατιωτικός από την άλλη, ιδιοκτήτης των σκύλων, κατηγορεί τη μητέρα πως εκείνη ελευθέρωσε τα ροτβάιλερ, για να σκοτώσουν το παιδί της και να πάρει αποζημίωση.

“Αυτά τα πράγματα δεν στέκουν σε καμία ανθρώπινη λογική” λέει ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί. Τα τελευταία χρόνια, η Αγάπη Κόμη, έχει φύγει από την Κοζάνη και εργάζεται ως οικοδόμος.

Να σημειωθεί πως πριν από ένα χρόνο το δικαστήριο επιδίκασε ως αποζημίωση στη μητέρα το ποσό των 150.000 ευρώ. Χρήματα, που όπως λέει η ίδια, ακόμα δεν έχει λάβει.

Υπενθυμίζεται ότι ο 5χρονος Στάθης και η μητέρα του είχαν βρεθεί, για το Πάσχα, στο κτήμα 72χρονου ιδιοκτήτη των οκτώ ροντβάιλερ, όταν το αγόρι δέχθηκε την επίθεση των σκυλιών, από τα οποία τα δύο το τραυμάτισαν σοβαρά στο πρόσωπο. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κοζάνης και μία ώρα μετά άφησε την τελευταια του πνοή.

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις