Site icon NewsIT
09:04 Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Κρανίου τόπος – Κάηκαν 40.000 στρέμματα στα Τρίκαλα

Εικόνες καταστροφής άφησε πίσω της η μεγάλη πυρκαγιά στα Αντιχάσια Τρικάλων. Οι ειδικοί ήδη προειδοποιούν ότι μετά τη φωτιά έρχονται πλημμύρες το χειμώνα λόγο της καταστροφής τους δάσους

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr η πυρκαγιά ξεκίνησε από αυτοσχέδιο σκουπιδότοπο νότια του χωριού Καλοχώρι και λόγω των ανέμων και της υψηλής θερμοκρασίας επεκτάθηκε και προκάλεσε μεγάλες καταστροφές. Τα αποτελέσματα της μεγάλης καταστροφής, σύμφωνα με επιστήμονες και ειδικούς που μιλούν στο trikalavoice.gr, θα φανούν άμεσα την περίοδο των βροχοπτώσεων το φθινόπωρο και μακροπρόθεσμα θα επηρεαστεί σχεδόν όλη η περιοχή, ανεβάζοντας μέχρι και τη θερμοκρασία έως 2 με 3 βαθμούς στην πόλη των Τρικάλων, ενώ πολλοί μιλούν για πέπλο καπνού που θα «πέσει» πάνω απ’ την ευρύτερη περιοχή με τους πρώτους ισχυρούς βοριάδες.

Σχηματισμό δικογραφίας και προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς ετοιμάζει το ανακριτικό γραφείο της Π.Υ. Καλαμπάκας, με προϊστάμενο τον Δημόσιο Κατήγορο του Ειρηνοδικείου Καλαμπάκας, κατόπιν εντολής της Δ/νσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος.

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα Τρίκαλα

Τρίκαλα: Σύλληψη αρτοποιού για χρέη

Ταμήλος: Πάμε στα πανηγύρια για να μας κράξει ο κόσμος…

Τρίκαλα: Εξαπάτησε επιχειρηματία με τη βοήθεια του πρώην Δημάρχου!

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version