Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: 11χρονη τηλεφώνησε στο «100» για ξυλοδαρμό από τη μητέρα της

περιπολικό
Intime Αρχείο

Υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη. Μία μητέρα παραπέμπεται σε δίκη μετά την καταγγελία της 11χρονης κόρης της για ξυλοδαρμό.

Η καταγγελία που συγκλονίζει την Κρήτη ήρθε στο φως το μεσημέρι της Τετάρτης (20.01.2021) όταν η 11χρονη κάλεσε το «100» και κατήγγειλε ότι η μητέρα της την έβρισε και την χτύπησε.

Αμέσως άνδρες της Άμεσης δράσης έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας, προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει, αναφέρει το Cretapost. Η 42χρονη μαζί με την 11χρονη κόρη της οδηγήθηκαν στην αστυνομία για να δώσουν καταθέσεις.

Κρήτη: Τι ισχυρίστηκαν μάνα και κόρη

Η 11χρονη ισχυρίστηκε στις αρχές ότι η μητέρα της την πίεζε να διαβάσει κι εκείνη αρνιόταν. Άρχισαν να τσακώνονται και μετά η 42χρονη την έβρισε και την χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να ανοίξει η μύτη της και να τρέξει λίγο αίμα. Τότε την απείλησε ότι θα ειδοποιήσει την αστυνομία με την 42χρονη να της απαντά να την καλέσει αμέσως.

Από την πλευρά της η μητέρα αρνήθηκε οποιαδήποτε επίθεση σε βάρος της κόρης της. Η ίδια ανέφερε ότι όντως καυγάδισαν για το διάβασμα, ωστόσο η κόρη της ήταν εκείνη που της επιτέθηκε και άρχισε να την χτυπά και να την βρίζει.

Η υπόθεση ορίστηκε να εκδικαστεί την 1η Φεβρουαρίου 2021.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις