Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Κρήτη: Έμεινε ορφανός στα 4 χρόνια της ζωής του και άρχισε να κακοποιείται από τον πατέρα του!

Κρήτη: Έμεινε ορφανός στα 4 χρόνια της ζωής του και άρχισε να κακοποιείται από τον πατέρα του!

Συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, η εκδίκαση της υπόθεσης ασέλγειας ανηλίκου, από τον ίδιο του τον πατέρα. Στο εδώλιο κάθεται ένας άνδρας ο οποίος φέρεται να προέβαινε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος του παιδιού κάθε φορά που το φιλοξενούσε στο σπίτι του, αφού η μητέρα του δεν βρίσκεται στη ζωή…

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν από λίγα χρόνια μετά την καταγγελία που έκανε η γιαγιά του παιδιού στις Αρχές, καθώς παρατήρησε ραγδαία αλλαγή στη συμπεριφορά του τότε 4χρονου αγοριού και σθεναρή άρνηση να επισκέπτεται τον πατέρα του.

Το αγοράκι ζούσε με τη γιαγιά του, στην οποία είχε ανατεθεί η επιμέλειά του μετά τον θάνατο της μητέρας του. Θορυβημένη η γιαγιά ζήτησε τη γνώμη ειδικών για την ασυνήθιστη συμπεριφορά του αγοριού και όπως προέκυψε στη συνέχεια το παιδάκι είχε υποστεί κακοποίηση.

Η καταγγελία της γιαγιάς σε βάρος του πατέρα του παιδιού ήταν ζήτημα χρόνου. Η σημερινή διαδικασία συνεχίζεται με την εξέταση μαρτύρων.

Οι αποκαλύψεις της παιδοψυχολόγου

H παιδοψυχολόγος στην οποία απευθύνθηκε θορυβημένη η γιαγιά του 4χρονου μετά και την τραγική απώλεια της μητέρας του, είχε σοκάρει το δικαστήριο στις 8 Οκτωβρίου οπότε και ξεκίνησε η δίκη κεκλεισμένων των θυρών.

Η γυναίκα μετά την απώλεια της κόρης της παρατήρησε μια αλλαγή στην συμπεριφορά του, ενώ ο ανήλικος φέρεται να αντιδρούσε κάθε φορά που επρόκειτο να επισκεφτεί τον πατέρα, με περίεργα ξεσπάσματα και κλάματα γεγονός που προβλημάτιζε.

Όπως είπε η ίδια η ψυχολόγος και παρά τις προσπάθειες που έκανε για «ανοιχτεί» το παιδί και να μιλήσει, πέρασαν τουλάχιστον τρεις μήνες για να το καταφέρει. Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια η περίεργη συμπεριφορά του μέσα από το παιχνίδι αποτέλεσε «κλειδί» στα όσα επρόκειτο να αποκαλυφθούν στην συνέχεια.

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο πατέρας φέρεται πως φιλούσε στο στόμα τον μικρό, ενώ προέβαινε και σε άλλες ασελγείς πράξεις.

Όπως είπε η παιδοψυχολόγος, τα όσα της είπε το παιδί, αποκλείεται να τα «φαντάστηκε» και να τα «έβγαλε με το μυαλό του». Είπε ακόμη ότι το παιδί αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα προσαρμογής και συμπεριφοράς μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο μικρός φέρεται να παρενοχλούσε άλλα αγοράκια είτε κατεβάζοντας τα εσώρουχα τους, είτε κατεβάζοντας τα δικά του…

Επιμένει στην «αθωότητα» του ο πατέρας

Την ίδια ώρα η υπεράσπιση αρνείται τις κατηγορίες εις βάρος του πατέρα και υποστηρίζει με σθένος την αθωότητα του.

Ο πατέρας μάλιστα υποστηρίζει ότι πρόκειται για μια σκευωρία την οποία ενορχήστρωσε η γιαγιά του παιδιού, για να του το πάρει.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις