Τοπικά Νέα

Κρήτη: Ένταση στο Κούλε κατά τη διάρκεια συναυλίας – Άφησαν μόνο τους… τοπικούς άρχοντες να μπουν

Ένταση και διαπληκτισμοί σημειώθηκαν χθες βράδυ στον Κούλε, όπου είχε προγραμματιστεί συναυλία με τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ, με αφορμή την ανακαίνιση του ενετικού φρουρίου.

Δεκάδες πολίτες που θέλησαν να παρακολουθήσουν την συναυλία έμειναν τελικά στον… λιμενοβραχιονα καθώς τους απαγορεύτηκε η είσοδος στο φρούριο!

Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών στο ekriti.gr, η είσοδος στο ενετικό φρούριο επιτρεπόταν μόνο για τους κατόχους προσκλήσεω, ενώ όσοι δεν διέθεταν μπορούσαν να παρακολουθήσουν την μουσική εκδήλωση από… προτζέκτορα που είχε τοποθετηθεί έξω από τον Κούλε!

Το γεγονός αυτό εξόργισε τους πολίτες, οι οποίοι έβλεπαν να μπαίνουν μέσα στο ενετικό φρούριο οι τοπικοί άρχοντες, αλλά όχι ο… απλός κόσμος που κατέβηκε μέχρι το λιμάνι της πόλης.

Πηγή: ekriti

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα