Τοπικά Νέα

Κρήτη: Έπιασαν πατέρα και γιο για τη χασισοφυτεία που εντοπίστηκε νωρίτερα

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. που ξεκίνησε νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι, εντοπίστηκε μιας χασισοφυτεία με 77 δενδρύλλια κάνναβης, σε απόκρημνη χαράδρα σε έξω από τον Κρουσώνα του Δήμου Μαλεβιζίου.

Όπως διαβάζουμε στο ekriti, ακολούθησε η σύλληψη δύο ανδρών, του πατέρα 58 ετών και του γιου 34 ετών, ως καλλιεργητών της φυτείας.

Η κινητοποίηση της ΕΛΑΣ ήταν μεγάλη, με πάνοπλους αστυνομικούς να “χτενίζουν” την περιοχή, υπό την καθοδήγηση του ελικοπτέρου, το οποίο πετούσε στην ευρύτερη περιοχή. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ηρακλείου, ενώ τα δενδρύλλια ξεριζώθηκαν και μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Πηγή: ekriti

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα